Design a site like this with WordPress.com
Get started

3 FRÅGOR ATT STÄLLA NÄR DU FLYTTAR MED BARN

 Att som vuxen flytta till en ny plats är bara en logistisk utmaning. Du måste oroa dig för att packa alla dina tillhörigheter, hitta en flyttfirma som hjälper dig att transportera det säkert och se till att ditt nya hem och ditt nya jobb samexisterar i harmoni.

Å andra sidan, för ditt barn/barn är det ett väldigt känslosamt och svårt drag. Att rycka upp barn från ekosystemen de byggt åt sig själva kan till och med få dem att känna sig osäkra. I den här bloggen hjälper vi dig att göra denna övergång så enkel som möjligt.

Förutsättningar

● Ändra din strategi efter ditt barns ålder.

● Se till att du har forskat om den nya skolan

● Spara bilder på det nya huset och dess omgivningar.

● Fjädra inte detta på dem. Ge dem minst två månader på sig att bearbeta.

Anledning till flytten

Den första naturliga frågan som uppstår är “Varför flyttar vi?”. Oavsett vilken åldersgrupp du pratar med ska du aldrig gå runt.

För barn (2-12), förklara situationen så gott du kan utan att låta seriös och se till att du utstrålar självförtroende och positivitet. Tonåringar är alltid wild cards, prata med dem med respekt och var väldigt raka på situationen och flyttens omständigheter.

Tid och plats

Nästa logiska fråga som kommer upp är “Vart och när ska vi flytta?”. Se till att du har den här konversationen i god tid.

Ge dem tid att bearbeta denna information och ge dem så mycket information om platsen. Berätta om deras rum och hur huset ser ut. Det skulle vara idealiskt att visa dem bilder på huset och fastigheten.

Socialt liv

“Hur är det med mina vänner?”. Den här frågan är svår att svara på oavsett ditt barns ålder. Du kan tillhandahålla lösningar som att använda sociala medier och telefoner för att hålla kontakten. I slutändan måste du låta dem göra uppror och lugna ner sig på sin egen tid, och bara ha tålamod.

Om du funderar på att flytta, ta hand om dina barn medan vi tar hand om allt annat. Kontakta oss nu!

innehållskälla 3 FRÅGOR ATT STÄLLA NÄR DU FLYTTAR MED BARN

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: